2 februari 2013

Tsujidou Ai-san CM83 kramkudde

Goddag alla. Jag har inte gjort ett inlägg på väldigt länge har jag märkt. Kan vara pågrund av att jag har haft massa annat och göra och har väl inte haft tid. Jag hoppas på att kunna göra mer frekventa inlägg. Har planer på att göra ett inlägg på som jag har skaffat under den senaste månaderna. Så se framemot det vad jag har lyckats lägga till i min samling.

Under comiket så släppte Mintacarnival en exklusiv kudde av Ai-san från deras senaste spe. l. De släppte lite andra saker också som jag ville skaffa, men kudden var den jag ville ha mest av. Och min vän som är i Japan försökte få tag på den under comiket, men det var slut när han kom fram. Han fick tag på en sak ifrån Minatosoft som jag är glad över.
Så jag kunde glömma den i så fall. Sen några veckor senare så öppnade de en nätbutik och sålde samma prylar som de sålde på comicket. Det här gav hopp till mig att kunna köpa kudden igen av henne. Butiken skulle vara öppen endast en vecka, så jag hade gott om tid att kanske fråga om han kunde hjälpa mig att beställa den. Men efter en timme så var den slut i lager igen. Det krossade mitt hjärta att jag kanske aldrig skulle få tag på den någonsin. De sålde på ebay för ett ganska överprisad summa på 2500kr i jämnförelse med ordinare pris 700kr. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, fick väl hoppas på att de släpper högupplöste bilder av henne så jag kan skriva ut min egen. Att de släpper på rakuten auction för orginalet eller personer som har printat ut sina egna.

Vad som ingick mer än bara kudden, var ju även också en drama cd med henne också. Så jag hoppas att det ska vara något fint och erotiskt med henne tillsammans med kramkudden så man kan sova avslappnat. Och jag letade överallt efter drama cdn som kom med, men no good var det. 


Så tiden hade gått och så var jag inne på mandarake som jag brukar göra för att se om man hittade något roligt. Och till förvåning så såg jag det, kramkudden av Ai-san med cd också för ett resonabelt pris på 900kr med frakt var det. Jag tvekade inte och köpte den direkt till mig. Så nu sitter jag och väntar på den med posten ska komma. Jag har är så glad att jag hittade den till min samling!!! Är nog en av de vackraste kramkuddar jag har sett i mina ögon. Och förutom den så ligger det en annan fin överraskning i Japan som jag inte tvekade på att köpa. Jag kommer lägger upp mer bilder när dessa anländer och berätta mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar