24 augusti 2012

Oppai Sensou förhandsbokningar har kommit

Idag är det fredag och då betyder det ännu en ny uppdatering på Grandee's nya spel Oppai Sensou (NSFW). Det som har blivit uppdaterat och lagts till på sidan idag är: 2st nya animationer och förhandsboknings erbjudande, ska kolla senare om det kommer upp något mer sen. Jag hoppas på lite fler CG bilder, animationer och kanske röster till nästa uppdatering.

Röstningen för telefonkorten är över nu och vinnande var: Nico i japanska kläder och Kotone i djur öron och med svans. Vilken var den jag röstade på också som mest. Om Estraea hade varit med på rösningen då hade jag velat ta nästan alla val!! Och det här telefonkortet kan du bara få på deras officiella hemsida och ingen annan butik gäller det. Och det telefonkorten är ser nice ut (NSFW bild på kort ) må jag säga. 

Jag har väntat med att förhandsbokat spelet för att kunna se vad för grejer man skulle få i vilken butik. Idag så kom den dagen jag har väntat på (NSFW bilder på allting), till förvåning så fanns det inte mycket alls på min kära Estraea. Vilket är konstigt med tanke hon ändå kom på 3:de plats så får hon bara ett telefonkort (den är sexig och jag gillar den oavsett). Medan Milphalia får en tapestry vid en av butikerna, fast hon kom på 4:de plats under röstningen. Hade jag inte hade Estraea på sikt så hade jag tagit den istället. Eller så kunde de ha bytt plats med sina prylar så Estraea får en tapestry istället. Det är ingen fel på Milphalia, men det kändes som rösningen inte har någon betydelse eller påverkan alls. Det gäller även för Nico, som inte verkar få så mycket stora prylar och hon kom ändå på 2:a, vilket också är jäkligt konstigt. Det kan vara så att Estraea och Nico kommer få mer exklusiva grejer senare längre in mot året. Kramkudde, tapestry, drama-cd eller kanske något annat fint?! Bara hoppas på det!!

Efter ha studerat runt lite grann så bestämde jag mig att jag ska förhandsboka på online sidan Getchu för att få det exklusiva telefonkortet av mina kära waifu Estraea. Men jag är besviken över det här konstiga utbudet av grejer, kändes som hela karaktärs popularitets röstningen inte gav någon verkan alls.

2 kommentarer:

 1. Det enda Nico fick var ett delat telefonkort.
  Jag kan förstå att Kotone som vann omröstningen fick så mycket.
  Jag kan första att Milfa som är huvudhjältinna fick lite bonus.
  Det jag INTE kan förstå är varför Aria som kom sjua fick ett EGET telefonkort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nico kom på andra plats och det är inte rättvist att hon får ett delat telefonkort bara med Kotone.
   Hade helt glömt på Aria fanns med där överhuvudtaget. Håller med varför fick hon EGET telefonkort >_> ville de ha med sig någon från de platt bröstade folket kanske...

   Men det ändra inte faktume att Nico borde få något ett eget åtminstone, hon kom ändå ANDRA plats i röstningen.

   Radera