29 juli 2012

Anime-köp att ta en titt på


Anime-fronten för blu-ray

Jag är ett stort fan av anime på blu-ray och  hd-kvalitet. Anime på blu-ray kanske kan vara ett av de bästa grejer jag vet. Det finns inget mer underbart än att se en väl animerad serie med bra färger, rörelser, effekter, ljud och mycket mer. Evangelion 2.22 var ett bra exempel som film och gav den sann rättvisa för dess animering genom blu-ray. Vad ser annars fram emot är när de ska släppa Evangelion 3.33, som ryktas att det ska komma ut nu i höst. Andra långfilmen av Mardock Scramble snackas om att den kommer också släppas någon gång i höst. Två filmer jag ser fram emot och skaffa till min hylla sen.

Nyligen så utannonserade Manga Entertainment deras kommande 
releaser på blu-ray och dvd; Puella Magi Madoka och Tales Of Vesperia: The First Strike. Att de gav ut Tales of Vesperia långfilmen gjorde mig ytterst glad, då jag nyligen klarade av spelet. Filmen berättar mer om Yuri och Flynn's bakgrund. Magi Madoka har jag hört att den skulle vara bra, så se det ska bli intressant och se den sen.

Det här är bara en liten del av allt som har kommit ut. Så det är bara titta in och se vad som finns. Kommer lägga upp fler någon annan gång.

Anime blu-ray på väg

Full Metal Alchemist Movies 1 & 2 Double Pack
Puella Magi Madoka Magica Complete Series Collection
Tales Of Vesperia: The First Strike
Ninja Scroll

Anime blu-ray ute

Broken Blade Collection
Black Lagoon Complete Season 1 Collection
Black Lagoon Complete Season 2 Collection
Naruto Shippuden Movie 1 & 2

De släpper snart Spice and Wolf säsong 2 på dvd också. Jag hoppas på att de kommer släppa serien på blu-ray som i USA. Jag väntar på att köpa den serien tills dess, den serien förtjänar hd-kvalitet. Det finns lite fler serier jag hoppas de kommer släppa. Kara no Kyoukai skulle jag vilja se släppt, istället för den väldigt begränsade och mycket dyra utgåvan de gav ut i USA bara. Fate/Stay Night Unlimited Blade Works långfilmen också, som de släppte i USA inte för allt så länge sen om jag minns rätt. Den filmen är verkligen någonting man måste se på bästa möjliga bildkvalitet och ljud. Den är riktigt snyggt gjort när det kommer till animering och rekommenderar den starkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar